Pedicure behandeling


€32,50

Reinigen en desinfecteren van de voeten
Knippen van de nagels
Overtollig eelt verwijderen
Verzorging van de nagel en nagelomgeving
Likdoorn behandelen indien nodig
Ingroeiende nagel behandelen indien nodig
Kloven behandelen
Aanbrengen van een voet verzorgende crème

De inhoud van een pedicure behandeling

In bovenstaand overzicht vindt u terug wat u kunt verwachten van een pedicure behandeling bij Amareka Voetverzorging. Het is erg belangrijk om uw voeten op tijd te laten verzorgen. Dit voorkomt allerlei klachten. Helaas overwegen de meeste mensen pas een pedicure behandeling, wanneer ze klachten ervaren. Dit kunnen klachten zijn, zoals een onaangename geur, branderige voeten, jeukende schimmeltjes en pijnlijke likdoorns. Dit is slechts maar een deel van enkele klachten. Met een pedicure behandeling kunt u deze klachten voorkomen. 

Hoe veel kost een pedicure behandeling

Voor een pedicure behandeling vraag ik €32,50. Voor ieder extra kwartier komt er €8,50 extra bij. Mocht u na de behandeling ook uw teennagels willen laten lakken dan is dit mogelijk tegen een meerprijs van €17,50. 

Hoe lang duurt een pedicure behandeling?

Een pedicure behandeling duurt maximaal 1 uur. Het kan ook iets korter duren. Dit ligt aan de staat en de nodige verzorging van uw voeten. Indien u gebruik wenst te maken van een extra lange behandeling, een extra massage of gelakte teennagels, dan kan de behandeling wat langer duren.

Bereikbaarheid en openingstijden

Ik beschik over een salon aan huis. Mijn salon bevindt zich aan de Biezenbeemd 62 in Oosterhout. U kunt eenvoudig voor de deur parkeren. U kunt op de volgende dagen en tijden bij mij terecht:

Openingstijden
Ma: 7.30 – 17.15
Di: 7.30 – 17.15
Wo: 7.30 – 11.30
Do: 7.30 – 17.15
Vr: 7.30 – 14.00

Maak een afspraak voor een pedicure behandeling

Heeft u zere voeten of wilt u dit voorkomen? Maak dan een afspraak in mijn salon. Ik kan u als pedicure snel van uw voetproblemen verlossen en u advies geven over verzorgende producten. Hygiëne en persoonlijke aandacht is voor mij heel belangrijk. Ik werk met moderne technieken en professionele kwaliteitsproducten.

Uw voeten zijn mijn zorg! Mijn praktijk staat nog steeds open voor nieuwe klanten!