Wie ben ik

Over Amareka Voetverzorging

Marja Amareka Voetverzoring

Mijn naam is Marja van Duijvenvoorde, ik ben 56 jaar en ik woon in Oosterhout. Oorspronkelijk kom ik uit Nijmegen. Hier heb ik dan 10 jaar geleden ook de opleiding tot basis pedicure succesvol afgerond. In november 2021 ben ik gestart met de opleiding tot Medisch pedicure. Hierdoor mag ik binnenkort ook risicovoeten behandelen.

In mijn salon kunt u terecht voor allerlei soorten nagel- en voetproblemen, zoals ingroeiende nagels, schimmelnagels, wratten, eelt, likdoorns en kloven, maar ook voor een ontspannen voet- en onderbeenmassage bent u bij mij aan het goede adres.

In een rustige en relaxte omgeving geef ik graag veel persoonlijke aandacht aan mijn klanten. Ook hygiëne staat bij mij hoog in het vaandel. Ik werk daarom altijd met gereinigde en gedesinfecteerde instrumenten.

Ik verwelkom u graag in mijn salon. Mijn praktijk staat nog steeds open voor nieuwe klanten.